preloader

Henri Rapo

eshte i profilizuar ne ceshtjet: familjare, civile, tregtare, administrative, intelektuale dhe ne fushen e se drejtes se punes.

Practice Area

Contact

Bulevardi Gjergj Fishta 3
Perball Drejtorise se Policise
Pallati BSB
+355 69 222 6622
henrirapo@resjudicata.org

Av.Henri Rapo

Diplomuar ne vitin 2015  prane Universitetit Europian i Tiranes,Bachelor si Jurist e me pas ne vitin 2017 ka perfunduar studimet Master Shkencor  me rezultate te shkelqyera.

Av. Rapo ka nje eksperience te suksesshme ku ka punuar prane disa prej kompanive me te sukseshme te telekomunikacionit ku nga  15.10.2016-24.10.2017 Tring Communication Account menager, 24.10.2017-present Vodafone Albania Business Sales Partner.

Ushtron profesionin e avokatit qe prej vitit 2018.

Aftesite

E DREJTA FAMILJARE
100%
E DREJTA CIVILE
100%
E DREJTA ADMINISTRATIVE
100%

Contact Me

Looking for a best real estate deals?

Learn More