preloader

Sabiela Heti

Penale, administrative, financiare, intelektuale, e ne fushen e se drejtes se punes.

Practice Area

Av.SABIELA HETI eshte e profilizuar ne ceshtjet: penale, administrative, financiare, intelektuale dhe ne fushen e se drejtes se punes.

Contact

Bulevardi Gjergj Fishta 3
Perball Drejtorise se Policise
Pallati BSB
+355 69 800 0008

Av.Henri Rrapo

Diplomuar ne vitin 2015  prane Universitetit Europian i Tiranes,Bachelor si Jurist e me pas ne vitin 2017 ka perfunduar studimet Master Shkencor  me rezultate te shkelqyera.

Av. Rrapo ka nje eksperience te suksesshme ku ka punuar prane disa prej kompanive me te sukseshme te telekomunikacionit ku nga  15.10.2016-24.10.2017 Tring Communication Account menager, 24.10.2017-present Vodafone Albania Business Sales Partner.

Ushtron profesionin e avokatit qe prej vitit 2018.

Aftesite

E DREJTA PENALE
100%
E DREJTA ADMINISTRATIVE
100%
E DREJTA FINANCIARE
100%
E DREJTA INTELEKTUALE
100%
E DREJTA E PUNES
100%

Contact Me

Looking for a best real estate deals?

Learn More